Rocreate — Website

Bevægende videoer der huskes

01 — Fakta

Kunde

Rocreate

Branche

Videoproduktion & fotografi

Service

Website

Visuel identitet

Web design

CMS

Billede af Søren Roland

02 — Opgave

Rocreate ønskede et re-design og et anderledes udtryk for præsentation af personen bag virksomheden og de cases, Søren har lavet igennem tiden. Det var vigtig at få fremhævet videoer og bruge dem som det bærende og fængende element på siden. Så potionelle nye kunder kunne se dybden i, hvad Rocreate vil kunne hjælpe dem med.

Mobil oplevelse

Designet mobile-first med fokus på brugernes adfærd og oplevelse

Mobil oplevelse med let tilgængelig navigation, 4 point spaceing system, synlig call to action og udvalgte budskaber.

Rocreate case billede

03 — Løsning

Den indledende dialog var fokus på opgaven, ideer og formålet med websitet. Herefter blev der udarbejdet wireframes og skitser i Figma med en ny styleguide, da den visuelle  identiet blev simpliceret og tilføjet nye farver.  Websitet blev opbygget i Webflow, mens alle videoer blev hosted på Vimeo Pro. Webflow blev valgt for at kunne få gavn af Webflows ”Collection” til at nemt at adminstere og oprette nye cases, samt tilføje ekstra videoer til de cases.  

Rocreate case billede
Rocreate mobil-forside
Forside
Rocreate cases mobil
Cases
Rocreate navigation mobil
Navigation

04 — Resultat

Med den nye visuelle identitet og website står Rocreate med en forbedret og mere professionel udgave af dem selv. De står stærkere overfor for besøgende, kunder og den måde, de kan fremvise videoer og billeder fra de projekter, de har udført. På den måde kan de overbevise nye, potionelle kunder om at vælge dem til at producere deres videoer eller fotos.