Timestone — Website

Et smukkere sidste aftryk

01 — Fakta

Kunde

Timestone

Branche

Gravsten

Service

Website

Rådgivning

E-commerce setup

Digital design

02 — Opgave

Timestone havde flere udfordringer med deres gamle hjemmeside. Deres website var besværligt at redigere og opdatere i back-enden, og det var hverken struktureret eller intuitivt. De havde et ønske om at opdatere deres design for at kunne imødekomme e-handel og den nye retning for virksomheden. Der blev lagt fokus på at optimere brugeroplevelsen og købsrejsen på både desktop- og mobile enheder for at imødekomme private forbrugere, men også for at gøre det nemt for deres forhandlere.

03 — Løsning

Det nye website-setup inkluderede en brugerdefineret designet backend med nemme redigeringsmuligheder via dynamiske datafelter og opsatte regler. Der blev udviklet muligheder for at kombinere data og opbygge relationer mellem moduler, så den samme data kunne vises flere steder. Dette gav endnu mere kontrol og muligheder for Timestone. Gennem hele websitet blev der udviklet et setup, hvor data som anbefalinger, forhandlere, FAQ-spørgsmål og produkter kunne genbruges og forbindes rundt på websitet.

Services side
Mobil navigation
Blog side

04 — Resultat

Med det nye website-setup har Timestone fået en mere skalerbar løsning, som er nemmere at redigere, og som forbedrer brugeroplevelsen på både desktop- og mobile enheder.