Lad os tage en snak
Hvordan jeg kan hjælpe jer videre.
Kontakt

ByBit — Udlejnings univers

Eksklusiv serviceudlejning

01 — Fakta

Kunde

By Bit

Branche

Serviceudlejning

Service

Digital univers

Woocommerce

Udlejning platform

Digital strategi

02 — Opgave

By Bit havde en gammel service udlejnings løsning, der var opbygget som et galleri og kunden skulle her foretage en udfyldning af formular, som var en langsommelig og mindre inspirerende process. Dette gjorde det svært for kunderne at finde frem til prisen og udvalget. Derfor kontaktede By Bit Dyna for at høre hvordan dette kunne optimeres.

03 — Løsning

Fra online galleri til udlejnings univers. Løsningen var et online service udlejnings univers, hvor kunderne havde mulighed for nemt at ligge produkter i kurv og finde frem til en samlet pris på deres service til fest, men hvor de også blev inspireret med nye trends til borddækningen. Løsningen blev opbygget i Wordpress og Woocommerce med fokus på mobil designet. Købsflowet blev hurtigere, da der blev skåret 2-3 steps fra den tidligere løsning. Der blev også optimeret på håndtering af lager og ordreflowet med integration til Rackbeat.

Søgefunktion mobil
Kategori side
Indkøbskurv

04 — Resultat

Det nye website har sikret, at By Bit har fået sin forretning online, der hvor kunderne starter deres købsrejse. Ved at optimere på købsoplevelsen, har det sikret en markant stigning i antallet af ordre og gjort det nemmere og mere overskueligt at leje service online til livets fester. De interne og kedelige processer er semi-automatiseret og derved kan By Bit fokusere mere på at opbygge den gode kunderelation og få nye kunder.  

René har bygget og opsat mit website med alle de nødvendige integrationer sådan, at det er blevet en nem og overskuelig proces at håndtere mine ordrer fra kunderne. Efter det nye website er lanceret, har jeg fået en markant stigning i online ordrer. En stor anbefaling til René og hans flotte arbejde.

Bit Dahl
Direktør, By Bit