Danske Lejere — Website & Visuel identitet

Vi er der for lejerne

01 — Fakta

Kunde

Danske Lejere

Branche

Lejer forening

Service

Website

Digital design

Brand Identitet

Rådgivning

Danske Lejere billede præsentation

02 — Opgave

Danske lejere’s gamle website, havde udfodringer med tekniske problmer som at indlæse sider der skabte kristiske fejl, og deres website var besværlig at redigere og opdatere. Dette havde betydning for deres Google ranksering, men også brugeroplevelssen. Der var også et ønske om et nyt og moderne design der havde rød tråd i identiten der kunne afspejle Danske Lejeres identiet og profssioenle tilgang til at hjælpe lejere med udfodringer.

Mobil oplevelse

Designet mobile-first med fokus på brugernes adfærd og oplevelse

Alt blev designet med mobil-first apporach, for at sikre at designet fungere 100% optimalt på mobilen.

Danske Lejere Style board

03 — Løsning

Igennem flere møder og samtaler fandt vi frem til de vigtigste elementer og ”key pages” for Danske Lejere. Derefter startede vores designrunde med fokus på identiet, styleguide og wireframes der skulle være kerneelementet i det nye website. Løsningen blev opbygget i WordPress, med fokus på nem redigering i back-end så medarbejder kunne redigere indhold og havde et godt overblik. Hele oplevelsen blev opbygget med dynamisk data der gjorde løsning fleksibel og nemt at tilføje nyt indhold som FAQ spørgsmål til nye medarbejder, der det automatisk vil blive oprettet på front-enden. Danske lejere havde 10 formularer der blev opsat som skulle indhente vigtige oplysninger og videresende til lokale kontorer eller hovedkontoreret.

Før og efter Danske lejere mobil designs

04 — Resultat

Det nye website har sikret at tekniske udfordringer er blevet løst, websitet er blevet nemmere at håndtere skalerer, og redigere. Hvilket har skabt et stærkt fundament for videreudvikling af Danske Lejeres digitale tilstedeværelse. Med det nye website har brugerne også fået en helt ny og forbedret brugeroplevelsen med et mere levende, indbyende og aktiverende design udfra Danske Lejeres nye identiet og digitale design. Alt dette har tilsammen sikret at brugerne er bedre oplyst og nemmere kan navigere rundt på webistet.

Danske Lejere Mobil design
Forside
Danske Lejere mobil design
Første råd gratis
Danske Lejere mobil design
FAQ collection