Lad os tage en snak
Hvordan jeg kan hjælpe jer videre.
Kontakt

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som brugestil at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer,der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilketredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger,udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kodesom f.eks. virus.Det er muligt at slette eller blokere for cookies.  Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindrerelevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitetikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kanomfatte:·Google Analytics

Google Analytics Vi bruger cookies fra Google Analytics tilstatistiske formål som at forbedre brugervenligheden på vores website. Oplysningerbenytter vi til at få en bedre forståelse omkring, antal besøgende og brugeradfærd. Disse data er med til at finde frem til hvordan vi kan forbedre vores websitefremover.

Personoplysninger
Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfangkan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vien række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold,hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer ellerundersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug afservices eller foretager køb via websitet.Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt IDog tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, ditIP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtasterinformationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse ogbetalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af logineller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dineoplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt,forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigtbehandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig deannoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, atregistrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du harefterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vioplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold tillovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Periodenafhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det erderfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationerslettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikkerpå, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives tiltredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilketredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerneanvendes til målretning af annoncering.Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling afdata. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvendedem til egne formål.Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske,hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller ilande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Dukan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger omdig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til atde bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@dyna.dk. Hvis du vil klage overvores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tagekontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:Dyna
Jyllandsgade 391sal
7800, Skive
Telefon: 28 19 18 54 
E-mail: info@dyna.dk