Få hele pakken

Det jeg kan hjælpe dig med

1. Webdesign

Jeg kan hjælpe dig med at designe visuelt tiltalende og brugervenlige hjemmesider, der tiltrækker og fastholder besøgende. Jeg forstår vigtigheden af design til mobile enheder, nem navigation og æstetik for at skabe en positiv brugeroplevelse.

2. Webudvikling

Jeg forvandler dine designs til levende og dynamiske weboplevelser. Jeg tilbyder ikke kun enestående designløsninger, men også en problemfri udviklingsproces, der gør din hjemmeside nem at opdatere og muliggør problemfri skalering.

3. Hele pakken

En komplet hjemmeside fra koncept til implementering med styr på alt det tekniske. Efter siden er i live, kan jeg også hjælpe med at forbedre trafikken og konverteringerne efterfølgende.

Hvordan er jeg at samarbejde med?

Anbefalinger

René fra Dyna er en kompetent og professionel webdesigner. Han skabte en hjemmeside, der udstråler professionalisme og kvalitet. Han er effektiv, venlig, lydhør alle døgnets timer ift. vores mange ønsker og er en god sparring. Vores abonnementspris har IKKE ændret sig, som vi oplevede ved den tidligere. Her er en aftale en aftale. Dyna kan klart anbefales.

Læs mere
Steven Daugaard
Dan Con elementmontage
Koordinator

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Dyna, der holder den tekniske del af vores hjemmeside opdateret, ift. fx plugins og opdateringer på wordpress. Han skriver til os når vi skal tage stilling til noget konkret og ellers kører det uden vi mærker det. Derudover har han givet os en gennemgang af hvad vi selv kan gøre for at SEO optimere vores hjemmeside. Kun den varmeste anbefaling herfra!

Læs mere
Helle Dons Larsen
Business Skive
Kommunikation & markedsføring

Vi har hos Senzone brugt Rene til udarbejdelse af webdesign og brandidentitet. Rene har været fuldstændig fantastisk hele vejen i processen. Vi har haft en del møder, hvor Rene har været udfordrende, lærende og ikke mindst en herlig mand at snakke med ;-) Vi er MEGET glade for resultatet, og vil uden tvivl anbefale og bruge Rene fremover til opgaver som disse.

Læs mere
Martin Skaarup
Senzone
Marketing

René var frisk da jeg skulle have opdateret min hjemmeside. Så vi fik hurtigt noget overskueligt op at stå, som jeg selv kan finde ud af at vedligeholde. Da hjemmesiden så crashede, havde René selvfølgelig lige en back up, så jeg komme igang i en fart. Super service!!!

Læs mere
Claus Andersen
Caco
Indehaver

”Vores samarbejde med Dyna har været og er stadig rigtig godt. Vi har oplevet god rådgivning ind i et felt som vi selv ikke havde den store viden om. Vi havde brug for at få integreret mange forskellige elementer på vores hjemmeside og stadig holde den simpel, så kunderne nemt kan finde hvad de har brug for. Dette har René hjulpet os rigtig godt med. Vi har i processen sat stor pris på Renés hurtige respons når vi har haft brug for det og vi oplever at han har taget vores opgave meget seriøst!”

Læs mere
Maria Metner
KRAP
Aut. psykolog og partner

”René har stor viden indenfor flere områder både i forhold til kunderejsen, forretningsforståelsen og det tekniske på hjemmesiden. Det betyder at opgaverne bliver løst med et 360 graders syn på virksomheden. René sætter sig ind i den virksomhed han arbejder med, og vejleder ud fra hvor virksomheden står på en ærlig måde uanset om det er små eller store opgaver. Derudover handles der hurtigt på opgaver, og samarbejdet med René er en sand fornøjelse”

Læs mere
Camilla Grønvaldt
Skive Frugt & Grøntbørs
Marketing og E-commerce Coordinator

Vi oplevede en række udfordringer på vores hjemmeside, som René har formået både at identificere og samtidig videreformidle i et sprog og sammenhæng, som vi alle kan forstå. René er stærk analytisk og har sat sig grundigt ind i vores behov både internt og eksternt. Han har udviklet løsninger, hvor brugervenlighed er tænkt ind alle parametre. Det vil sige, at de løsninger og funktioner René har implementeret på vores hjemmeside også er brugervenlige for os internt at arbejde videre med i udviklingen af indhold mv. Det er en fornøjelse at samarbejde med René, der går struktureret til værks og samtidigt er en god sparringspartner i forhold til hvilke skridt vi skal tage i den videre rejse. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at trække på René og hans kompetencer igen.

Læs mere
Linda Kærgaard
Green innovation makers
SoMe & Web

"Dyna er super professionelle og rigtig gode til at lytte. Jeg ønskede mig en personlig og anderledes virtuel identitet, som gav udtryk af mig. Det har Dyna skabt gennem billeder, design og webopsætning som afspejler mig og den jeg er til perfektion".

Læs mere
Kamilla Hermansen
Kamilla Hermansen
Indehaver af Kamilla Hermansen

"Vi vidste godt at med vores ønske om et unikt univers, så kunne det blive en svær opgave for en webudvikler at fange essensen i vores ønske. Med Rene's professionalisme var det heldigvis slet ikke så svært, som vi forventede. Den sparring, vi havde under hele projektet har gjort, at nu hvor vores website er gået live, så overstiger det alle vores ønsker og forventninger".

Læs mere
Camille Bjerre
Nozoo
Direktør NOZOO

“René har hjulpet vores virksomhed med at sætte en fast skabelon for det grafiske på alt vores printmateriale og hjemmeside, så vi har en ensartethed hele vejen rundt i vores virksomhed. Dette har løftet det professionelle niveau overfor vores kunder.“

Læs mere
Frederik Pedersen
Dan Svejs
Direktør Dan Svejs

“Vi har været meget glade for samarbejdet med Dyna. Igennem hele processen har vi følt os mødt i vores ønsker, hørt på de forslag, vi havde, og holdt i hånden på de ting, vi slet ikke vidste noget om. Grundighed, tålmodighed og professionalisme er de ord, der skinner igennem. Vi vil varmt anbefale Rene og Dyna.“

Læs mere
Lene & Lisbeth
NLP akademiet
Indehaver, NLP Akademiet

"René har bygget og opsat mit website med alle de nødvendige integrationer sådan, at det er blevet en nem og overskuelig proces at håndtere mine ordrer fra kunderne. Efter det nye website er lanceret, har jeg fået en markant stigning i online ordrer. En stor anbefaling til René og hans flotte arbejde".

Læs mere
Bit Dahl
By Bit
Direktør, By Bit

Hvem er jeg?

Lær mig at kende

Her er 6 hurtigere punkter om mig

Bosat i Skive i Midtjylland

Min store drøm var at blive musikproducer

Har arbejdet som DJ i 4 år

Tennis og løb er mine foretrukne motionsaktiviteter

Underviste i e-handel sideløbende med, at jeg læste min bachelor

Siden 2017 har jeg arbejdet professionelt med e-handel og digitale medier

Lær mig at kende - René Klokkerholm

Kunder

Nomo logo
Danske Lejere Logo
KRAP logo
Geovent logo
Green innovation makers logo
EA Dania Logo
By Bit logo
WINTHER ENGROS - logo
Dan svejs - logo
NOZOO - logo
Buiness skive logo
Elværket logo
OS2INT - logo
Fjordland logo
NLP akademiet - Logo
Ramstrup consulting logo
Skive frugt og grøntbørs logo
Kamilla Hermansen - logo