Få hele pakken

Det jeg kan hjælpe dig med

1. Webdesign

Jeg kan hjælpe dig med at designe visuelt tiltalende og brugervenlige hjemmesider, der tiltrækker og fastholder besøgende. Jeg forstår vigtigheden af design til mobile enheder, nem navigation og æstetik for at skabe en positiv brugeroplevelse.

2. Webudvikling

Jeg forvandler dine designs til levende og dynamiske weboplevelser. Jeg tilbyder ikke kun enestående designløsninger, men også en problemfri udviklingsproces, der gør din hjemmeside nem at opdatere og muliggør problemfri skalering.

3. Hele pakken

En komplet hjemmeside fra koncept til implementering med styr på alt det tekniske. Efter siden er i live, kan jeg også hjælpe med at forbedre trafikken og konverteringerne efterfølgende.

Hvordan er jeg at samarbejde med?

Det siger mine kunder

Profil billede af Maria Metner KRAP

René var frisk da jeg skulle have opdateret min hjemmeside. Så vi fik hurtigt noget overskueligt op at stå, som jeg selv kan finde ud af at vedligeholde. Da hjemmesiden så crashede, havde René selvfølgelig lige en back up, så jeg komme igang i en fart. Super service!!!

Caco

Indehaver

Profil billede af Maria Metner KRAP

”Vores samarbejde med Dyna har været og er stadig rigtig godt. Vi har oplevet god rådgivning ind i et felt som vi selv ikke havde den store viden om. Vi havde brug for at få integreret mange forskellige elementer på vores hjemmeside og stadig holde den simpel, så kunderne nemt kan finde hvad de har brug for. Dette har René hjulpet os rigtig godt med. Vi har i processen sat stor pris på Renés hurtige respons når vi har haft brug for det og vi oplever at han har taget vores opgave meget seriøst!”

KRAP

Aut. psykolog og partner

Profil billede af Maria Metner KRAP

”René har stor viden indenfor flere områder både i forhold til kunderejsen, forretningsforståelsen og det tekniske på hjemmesiden. Det betyder at opgaverne bliver løst med et 360 graders syn på virksomheden. René sætter sig ind i den virksomhed han arbejder med, og vejleder ud fra hvor virksomheden står på en ærlig måde uanset om det er små eller store opgaver. Derudover handles der hurtigt på opgaver, og samarbejdet med René er en sand fornøjelse”

Skive Frugt & Grøntbørs

Marketing og E-commerce Coordinator

Profil billede af Maria Metner KRAP

Vi oplevede en række udfordringer på vores hjemmeside, som René har formået både at identificere og samtidig videreformidle i et sprog og sammenhæng, som vi alle kan forstå. René er stærk analytisk og har sat sig grundigt ind i vores behov både internt og eksternt. Han har udviklet løsninger, hvor brugervenlighed er tænkt ind alle parametre. Det vil sige, at de løsninger og funktioner René har implementeret på vores hjemmeside også er brugervenlige for os internt at arbejde videre med i udviklingen af indhold mv. Det er en fornøjelse at samarbejde med René, der går struktureret til værks og samtidigt er en god sparringspartner i forhold til hvilke skridt vi skal tage i den videre rejse. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at trække på René og hans kompetencer igen.

Green innovation makers

SoMe & Web Green innonvation makers

Hvem er jeg?

Lær mig at kende

Her er 6 hurtigere punkter om mig

Bosat i Skive i Midtjylland

Min store drøm var at blive musikproducer

Har arbejdet som DJ i 4 år

Tennis og løb er mine foretrukne motionsaktiviteter

Underviste i e-handel sideløbende med, at jeg læste min bachelor

Siden 2017 har jeg arbejdet professionelt med e-handel og digitale medier

Lær mig at kende - René Klokkerholm

Kunder

Nomo logo
Danske Lejere Logo
KRAP logo
Geovent logo
Green innovation makers logo
By Bit logo
Dan svejs - logo
WINTHER ENGROS - logo
NOZOO - logo
Rocreate logo
Buiness skive logo
Elværket logo
OS2INT - logo
Fjordland logo
NLP akademiet - Logo
Ramstrup consulting logo
Skive frugt og grøntbørs logo
Kamilla Hermansen - logo