Simpel eller udvidet anaylse

Det sidste stop inden brugerne kontakter dig

Din hjemmeside vil oftest være det sidste stop på brugernes rejse inden de kontakter, booker eller køber. Derfor må din hjemmeside ikke have friktioner der skader brugeroplevelsen, for så koster det på bundlinjen.

Bestil hjemmeside analyse
René koder website

Sådan fungere det

1. Bestil

Du udfylder oplysninger i formularen og bestiller din hjemmesideanalyse.

2. Analyse

Jeg modtager oplysningerne og går i gang med at analysere din hjemmeside.

3. Modtag

Når analysen er færdig, vil du modtage besked om, hvordan du kan se optimeringsforslagene.

Ofte er det små ting der kan gøre en stor forskel på din hjemmeside

Min erfaring er at små ændringer kan gøre forskellen på din hjemmeside, dog gælder det om at finde dem og det kan du med denne analyse.

Gennemgang af navigation

Gennemgang af konvertinger

Gennemgang af indhold

Hastighedstest og trafik pr. måned

Bestil din hjemmeside analyse

Er du nysgerrig på, optimeringsmuligheder for din hjemmeside? Vil du gerne øge trafikken, forbedre brugeroplevelsen og konverteringsraten?

Tak for din bestilling, jeg vil gå i gang med din hjemmeside analyse hurtigst muligt du hører fra mig.

Noget gik galt prøv igen

2250 kr.

5250 kr.

Tak for din bestilling, jeg vil gå i gang med din udvidet hjemmeside analyse hurtigst muligt du hører fra mig.

Noget gik galt prøv igen

Udvidet analyse der går mere i dybden

Se hvad analysen indholder

Billede af René Klokkerholm

Jeg er klar til at teste din hjemmeside igennem.

Udtalelse om samarbejdet

Anbefalinger

René fra Dyna er en kompetent og professionel webdesigner. Han skabte en hjemmeside, der udstråler professionalisme og kvalitet. Han er effektiv, venlig, lydhør alle døgnets timer ift. vores mange ønsker og er en god sparring. Vores abonnementspris har IKKE ændret sig, som vi oplevede ved den tidligere. Her er en aftale en aftale. Dyna kan klart anbefales.

Læs mere
Steven Daugaard
Dan Con elementmontage
Koordinator

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Dyna, der holder den tekniske del af vores hjemmeside opdateret, ift. fx plugins og opdateringer på wordpress. Han skriver til os når vi skal tage stilling til noget konkret og ellers kører det uden vi mærker det. Derudover har han givet os en gennemgang af hvad vi selv kan gøre for at SEO optimere vores hjemmeside. Kun den varmeste anbefaling herfra!

Læs mere
Helle Dons Larsen
Business Skive
Kommunikation & markedsføring

Vi har hos Senzone brugt Rene til udarbejdelse af webdesign og brandidentitet. Rene har været fuldstændig fantastisk hele vejen i processen. Vi har haft en del møder, hvor Rene har været udfordrende, lærende og ikke mindst en herlig mand at snakke med ;-) Vi er MEGET glade for resultatet, og vil uden tvivl anbefale og bruge Rene fremover til opgaver som disse.

Læs mere
Martin Skaarup
Senzone
Marketing

René var frisk da jeg skulle have opdateret min hjemmeside. Så vi fik hurtigt noget overskueligt op at stå, som jeg selv kan finde ud af at vedligeholde. Da hjemmesiden så crashede, havde René selvfølgelig lige en back up, så jeg komme igang i en fart. Super service!!!

Læs mere
Claus Andersen
Caco
Indehaver

”Vores samarbejde med Dyna har været og er stadig rigtig godt. Vi har oplevet god rådgivning ind i et felt som vi selv ikke havde den store viden om. Vi havde brug for at få integreret mange forskellige elementer på vores hjemmeside og stadig holde den simpel, så kunderne nemt kan finde hvad de har brug for. Dette har René hjulpet os rigtig godt med. Vi har i processen sat stor pris på Renés hurtige respons når vi har haft brug for det og vi oplever at han har taget vores opgave meget seriøst!”

Læs mere
Maria Metner
KRAP
Aut. psykolog og partner

”René har stor viden indenfor flere områder både i forhold til kunderejsen, forretningsforståelsen og det tekniske på hjemmesiden. Det betyder at opgaverne bliver løst med et 360 graders syn på virksomheden. René sætter sig ind i den virksomhed han arbejder med, og vejleder ud fra hvor virksomheden står på en ærlig måde uanset om det er små eller store opgaver. Derudover handles der hurtigt på opgaver, og samarbejdet med René er en sand fornøjelse”

Læs mere
Camilla Grønvaldt
Skive Frugt & Grøntbørs
Marketing og E-commerce Coordinator

Vi oplevede en række udfordringer på vores hjemmeside, som René har formået både at identificere og samtidig videreformidle i et sprog og sammenhæng, som vi alle kan forstå. René er stærk analytisk og har sat sig grundigt ind i vores behov både internt og eksternt. Han har udviklet løsninger, hvor brugervenlighed er tænkt ind alle parametre. Det vil sige, at de løsninger og funktioner René har implementeret på vores hjemmeside også er brugervenlige for os internt at arbejde videre med i udviklingen af indhold mv. Det er en fornøjelse at samarbejde med René, der går struktureret til værks og samtidigt er en god sparringspartner i forhold til hvilke skridt vi skal tage i den videre rejse. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at trække på René og hans kompetencer igen.

Læs mere
Linda Kærgaard
Green innovation makers
SoMe & Web

"Dyna er super professionelle og rigtig gode til at lytte. Jeg ønskede mig en personlig og anderledes virtuel identitet, som gav udtryk af mig. Det har Dyna skabt gennem billeder, design og webopsætning som afspejler mig og den jeg er til perfektion".

Læs mere
Kamilla Hermansen
Kamilla Hermansen
Indehaver af Kamilla Hermansen

"Vi vidste godt at med vores ønske om et unikt univers, så kunne det blive en svær opgave for en webudvikler at fange essensen i vores ønske. Med Rene's professionalisme var det heldigvis slet ikke så svært, som vi forventede. Den sparring, vi havde under hele projektet har gjort, at nu hvor vores website er gået live, så overstiger det alle vores ønsker og forventninger".

Læs mere
Camille Bjerre
Nozoo
Direktør NOZOO

“René har hjulpet vores virksomhed med at sætte en fast skabelon for det grafiske på alt vores printmateriale og hjemmeside, så vi har en ensartethed hele vejen rundt i vores virksomhed. Dette har løftet det professionelle niveau overfor vores kunder.“

Læs mere
Frederik Pedersen
Dan Svejs
Direktør Dan Svejs

“Vi har været meget glade for samarbejdet med Dyna. Igennem hele processen har vi følt os mødt i vores ønsker, hørt på de forslag, vi havde, og holdt i hånden på de ting, vi slet ikke vidste noget om. Grundighed, tålmodighed og professionalisme er de ord, der skinner igennem. Vi vil varmt anbefale Rene og Dyna.“

Læs mere
Lene & Lisbeth
NLP akademiet
Indehaver, NLP Akademiet

"René har bygget og opsat mit website med alle de nødvendige integrationer sådan, at det er blevet en nem og overskuelig proces at håndtere mine ordrer fra kunderne. Efter det nye website er lanceret, har jeg fået en markant stigning i online ordrer. En stor anbefaling til René og hans flotte arbejde".

Læs mere
Bit Dahl
By Bit
Direktør, By Bit

Simpel vs. udvidet analyse

Herunder finder du forskellen på min simpel og udvidet hjemmeside analyse

Simpel hjemmeside analyse

Denne analyse er en kortere gennemgang, hvor jeg ikke har adgang til Google Analytics eller login til jeres hjemmeside.

Har jeres navigation en god struktur der nem at navigere

Hjælper jeres indhold brugerne med deres beslutning

Test af hastighed og estimeret trafik pr. måned

Gennemgang af købsflowet på siden

Mine forslag til konveringsoptimering muligheder

Anvende data fra Google analytics til optimering

Undersøge teknisk fundament for hjemmesiden

Gennemgang af webdesign og webkonvensioner

Gennemgang af kunderejse og friktioner på mobil og dekstop

2250 kr. eksl. moms.

Udvidet hjemmeside analyse

Denne analyse er en udvidet gennemgang, til at gå mere i dybden med jeres data og hjemmeside for at finde optimeringsmuligheder.

Har jeres navigation en god struktur der nem at navigere

Hjælper jeres indhold brugerne med deres beslutning

Test af hastighed og estimeret trafik pr. måned

Gennemgang af købsflowet på siden

Mine forslag til konveringsoptimering muligheder

Anvende data fra Google analytics til optimering

Undersøge teknisk fundament for hjemmesiden

Gennemgang af webdesign og webkonvensioner

Gennemgang af kunderejse og friktioner på mobil og dekstop

5250 kr. eksl. moms.

Hvad for du ud af at bestille en hjemmeside analyse?

Du vil få tilsendt mine anbefalinger og en liste med mulige optimeringsmuligheder, der kan implementeres på din hjemmeside og forbedre konvertinger på kort og lang sigt.

Sådan arbejder dyna med websites

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår modtager jeg min hjemmeside analyse?

Efter du har bestilt din hjemmesideanalyse kan der gå op til en uge, før du modtager den, alt efter travlhed. Den udvidede analyse aftaler vi sammen, hvornår den skal udføres.

Hvordan modtager jeg min analyse?

Du modtager din analyse på mail hvor den udvidet er gennemgang teams eller fysisk møde. Efter du har modtaget den og har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Hvorfor har du en simpel og udvidet analyse?

Jeg tilbyder både en simple og en udvidet analyse, hvor den simple ikke er så dybdegående som den udvidede. Ved den udvidede analyse vil jeg også have adgang til Google Analytics-data og hjemmesidens back-end samt have fokus på flere vigtige områder.

Hvad får jeg ud af hjemmeside analysen?

Du vil modtage en konkret liste med optimeringsmuligheder, der skal bidrage til at forbedre din hjemmeside med henblik på konverteringer.