Green Innovation Makers — Website re-design & Brugervenlig backend

Samlingspunkt for grøn omstilling

01 — Fakta

Kunde

Green Innovation Makers

Branche

Grøn omstilling

Website

www.giw.dk

Service

Website Re-design

Backend

Webdesign

Migrering

Green innovation makers løsning

02 — Opgave

Green innovation makers gamle website var opbygget på en måde, hvor det var besværlig at opdatere og vedligeholdelse af nyt content omkring events, nyheder. Dertil var der også tilføjet en masse unødvendig kode og plugins der havde en stor indflydelse på performance af indlæsning hastighederne på desktop og mobilen. Derfor var der et ønske fra Green Innovation Makers om at re-design deres nuværende website, med fokus på bedre brugeroplevelse, når nyt content skulle oprettes eller opdateres

Mobil oplevelse

Designet mobile-first med fokus på brugernes adfærd og oplevelse

Mobil oplevelse med let tilgængelig navigation, 4 point spaceing system, synlig call to action og udvalgte budskaber.

Green innovation makers præsentation

03 — Løsning

Re-design af nuværende website i WordPress med en forsimplet designudtryk, det var vigtigt at udtrykket og design lignede det nuværende, derfor droppede vi den ene skrifttype og lave en mere fed overskrifter for et bedre hierarki og kontrast. Til den nye løsning blev der i backend dedikeret “custom post types” til forskellige typer af dynamiske indhold som skulle tilføjes eller opdateres på en brugervenlighed måde. Derfor var alle “custom post types” opsat efter nem måde at udføre håndtering med oprettelse af ny aktivitet, samarbejdspartner, event. De er opsat med kategorier og conditions så der skal være opfyldt specifikke krav for at blive vist på front-enden, dertil også beskrevne label til at nemt at finde ud af hvad der skal indsættes i felter, dette gør dynamisk indhold nemt at administrere og vedligeholde lige meget hvilken medarbejder der skal opdatere indholdet.

Green innovation makers fremlæggelse billede
Green innovation makers forside mobil
Forside
Green innovation makers green challange mobil
Green Challenge
Green innovation makers week mobil
Green Innovation Week

04 — Resultat

Det nye re-design af website har sikret oprydning af 34 unødvendige plugins, for hurtigere hastighed op til 45% fra tidligere løsning, nemmere at administrere, vedligeholde nyt og eksisterende content igennem “custom fields” Brugervenlig backend, hvor der præcis står hvor du ændrer indholdet. Det har sikret minimal brug af tid på finde og opdater direkte i bakcend i stedet for en builder. Den nye løsning har også givet mulighed for mere design frihed med mulighed for filtrering og conditional logic hvilket kan vise indhold efter bestemte regler dertil en det hele blevet bygget på et godt fundament der nemt at  viderebygge løsning hvis der ønskes ny funktionalitet i fremtiden.

Vi oplevede en række udfordringer på vores hjemmeside, som René har formået både at identificere og samtidig videreformidle i et sprog og sammenhæng, som vi alle kan forstå. René er stærk analytisk og har sat sig grundigt ind i vores behov både internt og eksternt. Han har udviklet løsninger, hvor brugervenlighed er tænkt ind alle parametre. Det vil sige, at de løsninger og funktioner René har implementeret på vores hjemmeside også er brugervenlige for os internt at arbejde videre med i udviklingen af indhold mv. Det er en fornøjelse at samarbejde med René, der går struktureret til værks og samtidigt er en god sparringspartner i forhold til hvilke skridt vi skal tage i den videre rejse. Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at trække på René og hans kompetencer igen.

Green innovation makers
SoMe & Web