ByBit — Webshop

Dansk design med omtanke

01 — Fakta

Kunde

By Bit

Branche

Boligindretning

Service

Webshop

Shopify

Markedsføring

Digital strategi

By Bit - webshop ordre

02 — Opgave

By Bits gamle webshop havde begrænset funktioner og brugervenligheden var ikke optimal. Derfor blev Dyna kontaktet omkring at lave en hel ny webshop med fokus på brugervenlighed, optimeret købsflow, men også at gøre det nemmere for By Bit at styre ordrehåndtering og automatisering af arbejdsprocesser.

Mobil oplevelse

Designet mobile-first med fokus på brugernes adfærd og oplevelse

Mobil oplevelse med let tilgængelig navigation, 4 point spaceing system, synlig call to action og udvalgte budskaber.

By Bit - Produkt landsby ko

03 — Løsning

Løsningen blev til en Shopify shop med en opdateret kategori struktur, der sikrer hurtig navigation. Med nye filtreringsmuligheder og søgninger, har det gjort den nye løsning optimeret til at være online kunde hos By Bit. Dertil er shopify integreret til Shipmondo & e-conomic for optimalt ordreflow, så By Bit har nemmere ved at håndtere online ordrer. Der blevet tilkoblet Klaviyo som valg af e-mail marketing platform, så der kan indsamles permissions og yderligere opbyggelse af kundedatabase.

Produktside
Indkøbskurv
Navigation

04 — Resultat

Efter skiftet til shopify, er webshop købsflowet og brugervenligheden blevet markant forbedret, så bruger og kunder har fået en nem og overskuelig måde at shoppe By Bits produkter på. For det interne i virksomheden, har integrationer gjort hele ordreflowet mere simpelt og optimeret, så det er hurtigere og nemmere at styre. Med brug af marketing automation er der konkrete e-mail serier, som kunderne bliver eksponeret for med kernebudskaber og kampagner og fokus på fordele som kunde.

"René har bygget og opsat mit website med alle de nødvendige integrationer sådan, at det er blevet en nem og overskuelig proces at håndtere mine ordrer fra kunderne. Efter det nye website er lanceret, har jeg fået en markant stigning i online ordrer. En stor anbefaling til René og hans flotte arbejde".

By Bit
Direktør, By Bit