NLP Akademiet — Website & identitet

Kommunikation kursus.

NLP tekst på blomstermark

01 — Fakta

Kunde

NLP Akademiet

Branche

Personlig udvikling

Service

Website

Visuel identitet

Grafiske elementer

Digital strategi

NLP akademiet - Responsiv logo

02 — Opgave

NLP Akademiet kom til Dyna med et ønske omkring et nyt website, der kunne formidle deres kernebudskaber og fremvise deres holdstart. Dertil var der også et ønske om at få opdateret deres visuelle profil, så det kunne matche deres virksomhed, og de kunne fremstå mere professionelt.

NLP akademiet - Farver

03 — Løsning

I samarbejde med NLP kom vi frem til et mere minimalistisk og personligt touch på deres visuelle profil. De fik opdateret deres logo, stadig bibeholdt det udtryk, de ville kommunikere. En ny Wordpres website sikrede, at de nemmere kunne kommunikere deres budskaber til nuværende og fremtidige kursister, så de selv kan søge information omkring holdstart uden at kontakte NLP Akademiet.

NLP akademiet - Skrifttyper

04 — Resultat

NLP Akademiet kan med det nye website formidle deres kernebudskaber og gøre det nemmere for deres kursister at finde frem til den ønskede information. Med den opdateret visuelle profil har de fået styr på fundamentet og fået lavet faste rammer for, hvordan deres grafiske kommunikation skal formidles og derved skabt en rød tråd både online & offline.

“Vi har været meget glade for samarbejdet med Dyna. Igennem hele processen har vi følt os mødt i vores ønsker, hørt på de forslag, vi havde, og holdt i hånden på de ting, vi slet ikke vidste noget om. Grundighed, tålmodighed og professionalisme er de ord, der skinner igennem. Vi vil varmt anbefale Rene og Dyna.“

NLP akademiet
Indehaver, NLP Akademiet