KRAP — Webshop & Redesign

Kurser med afsæt i KRAP metoden

01 — Fakta

Kunde

KRAP

Branche

Psykologi og udvikling

Service

Website

Shop

Visuel identitet

Strategi

KRAP alle medarbejder billede

02 — Opgave

KRAP havde en udfordring med, at deres website var svært at navigere rundt på. Der var udfordringer med kontrast, hierarki og farvevalg, hvilket gav et uroligt og ubalanceret visuelt udtryk. Der var også et ønske om at gøre det nemt at oprette og vedeligeholde deres kurser, som afholdes løbende.

I den indlende dialog blev der valgt at frembringe samtlige personer som et bærende element igennem hele websitet, som skulle udtrykke faglighed, personlighed og tryghed hos den besøgende. Det skulle gøre de besøgende blev mere nysgerrige på at vide mere om de personer, de skulle på kursus hos eller have en terapi session ved.

Mobil oplevelse

Designet mobile-first med fokus på brugernes adfærd og oplevelse

Alt blev designet med mobil-first apporach, for at sikre at designet fungere 100% optimalt på mobilen.

KRAP før og efter kursus på mobilen

03 — Løsning

Løsningen blev et helt nyt website i WordPress med tilhørende Wocoomerce som motor for deres produkter og kurser. Til den nye løsning blev der i backenden dedikeret “custom post types” til forskellige typer af dynamisk indhold, som skulle tilføjes eller opdateres på en brugervenlighed måde. Det var eksemplevis medarbejdere, som nemt kunne opdateres fra back-end og vises på front-enden. Hertil blev der opbygget ”releationships” mellem de forskellige custom post types, medarbejdere, kurser, vi-tilbyder. På den måde blev det nemt at tilføje en eller flere undervisere til kurser og genbrugt smart på tværs af websitet.

KRAP styleguide

04 — Resultat

Det nye re-design af websitet har sikret et stærkt fundament at videreudvikle på, samt en nem måde for deres medarbejder at vedligeholde og administrere nyt og eksisterende content igennem “custom fields” med en brugervenlig backend, hvor der præcist står, hvor du ændrer indholdet. Dertil har den nye løsning givet designet en mere indbyende og brugervenlig oplevelse for de besøgende, både på mobilen og desktop. Hvilket har sikret mere oplysning, og at man nemmere kan navigere rundt på siden.

KRAP forside på mobil
Forside
KRAP kurser på mobilen
Kursus collection
KRAP navigation på mobil
Mobil-slidemenu