Dan Svejs 1.0 — Website & identiet

Svejseløsninger for Professionelle

01 — Fakta

Kunde

Dan Svejs

Branche

Energi, Fjernvarme

Service

Website

Visuel identitet

Fotografering

Printmateriale

Dansvejs til mobilen

02 — Opgave

Dan Svejs kontaktede Dyna med et ønske om et nyt website, der kunne fremvise deres referencer, fortælle om deres ydelser og deres virksomheds historie. Der var også et ønske om at opdatere det visuelle udtryks skrifttyper, farver & design elementer, så deres virksomheds grafiske linje kunne blive ensartet på printede dokumenter og deres nye website.

Dan svejs - Svejsebillede

03 — Løsning

I tæt samarbejde med Dan Svejs fik vi udarbejdet en stærk, visuel profil og et website, der gav et mere professionelt udtryk overfor kunder og samarbejdspartner. Med udgangspunkt i den visuelle profil kunne alle virksomhedens dokumenter og website opdateres til en mere gennemgående rød tråd.

Dan Svejs brand identitetDan Svejs Visitkort

04 — Resultat

Dan Svejs kan med det nye website og visuelle identitet fremstå stærkere i energibranchen. Med en stærk, visuel kommunikation på tværs af dokumenter, website, firmabiler, visitkort har de sikret sig en bedre positionering hos kunder og samarbejdspartnere.

“René har hjulpet vores virksomhed med at sætte en fast skabelon for det grafiske på alt vores printmateriale og hjemmeside, så vi har en ensartethed hele vejen rundt i vores virksomhed. Dette har løftet det professionelle niveau overfor vores kunder.“

Dan Svejs
Direktør Dan Svejs