E-mail marketing

Opbyg jeres nyhedsliste, og gør brug af automatiserede budskaber

René koder website

Hvorfor er det e-mail marketing vigtigt?

Din e-mail marketing kan opbygge relationer mellem jeres virksomhed og målgrupper. Ved at sende de rigtige budskaber til brugernes stadie i deres l deres købsrejse kan du sende mere relevante og præcis e-mails der skaber konverteringer.

Automatiske budskaber

Skab relation med din målgruppe

Data og adfærd

Inspirerende content

Hvordan jeg arbejder med e-mail marketing?

Jeg starter altid med kigge på jeres nuværende set-up, hvorefter jeg samme med jer ligger en plan for automation, content plan for jeres e-mail marketing og hvordan i kan indsamle leads herefter laver vi skabeloner så det bliver nemt at sende e-mails.

René arbejder med e-mail marketing

Jeg gør mig umage før der trykkes på send

E-mail marketing platform

Valg af rigtige e-mail marketing‐platform er vigtigt for de muligheder, der er tilgængelig i systemet

Nyhedsbreve

Jeg gør det nemt for jer at sende nyhedsbreve til jeres subscribers

Automation

Jeg opsætter automations der sætter dine budskaber på autopilot

Struktur

Jeg hjælper med det gode overblik, ved at opsætte en god struktur

Leadgenering

Arbejd med permissions direkte på jeres website, og få nye subscribers på jeres nyhedsbrev

Content

Jeg hjælper jer med at opsætte e-mailskabeloner i systemet og valg af gif og billeder

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke e-mail marketing systemer anvender Dyna?

Jeg arbejder i to e-mail marketing‐systemer, alt efter behov og formål. Det ene er Klaviyo, som er et populært e-mail marketing‐system, der anvendes til E-commerce virksomheder. Til B2B‐virksomheder, der ønsker at arbejde med leadscoring, og automations, der er Active Campaign, et rigtigt godt system.

Hvad betyder automation?

Automation giver dig muligheden for at opsætte en trigger, der går i gang, når en bestemt handling er fortaget, det kunne være en bruger, der har skrevet sig op til jeres nyhedsbrev, som derefter vil modtage en serie af velkomst e-mail til at byde velkommen —  vil du høre mere om mulighederne så kontakt mig på 28191854 eller info@dyna.dk

Er det muligt at lave e-mail skabeloner?

Ja, og det vil jeg også anbefale, så der er en rød tråd i jeres e-mail marketing, og det vil gøre det nemmere for jer at oprette en ny e-mail ud fra en allerede designet skabelon.

Kan jeg måle effekten på e-mail marketing?

I har gode muligheder for at måle på effekten af e-mail marketing, og dog, du skal være opmærksom på, at nogle målepunkter er blevet forringet over årene. —  vil du høre mere om mulighederne så kontakt mig på 28191854 eller info@dyna.dk

Udtalelse om samarbejdet

Det siger mine kunder

Billede af By Bit

"René har bygget og opsat mit website med alle de nødvendige integrationer sådan, at det er blevet en nem og overskuelig proces at håndtere mine ordrer fra kunderne. Efter det nye website er lanceret, har jeg fået en markant stigning i online ordrer. En stor anbefaling til René og hans flotte arbejde".

By Bit

Direktør, By Bit