Lad os tage en snak
Hvordan jeg kan hjælpe jer videre.
Kontakt

Kamilla Hermansen — Website & Identitet

Be YOUnique.

01 — Fakta

Kunde

Kamilla Hermansen

Branche

Coach, personlig udvikling.

Service

Website

Visuel identitet

Fotografering

Grafisk design

02 — Opgave

Kamilla Hermansen skulle starte ny virksomhed og havde et ønsket hjælp til en visuel profil og et website der kunne kommunikere og inspirerer kvinder til en bedre livsstil, hvor fokus også var at fange Kamilla´s personlighed og bruge det i kommunikationen.

03 — Løsning

En unik løsning hvor Kamilla Hermansen har givet sit personlig touch ved, at brug fotografering til at fremvise Kamilla´s unikke tilgang og gåpåmod til at inspirere og motivere kvinder, så man føler en stærkere personlig connection til brandet. Med den nye grafiske profil, blev der udvalgt skrifttyper der havde et personlig touch og farver der afspejler Kamilla Hermansen personlighed.

04 — Resultat

Den endelig løsning gjorde at Kamilla Hermansen kunne fremvise sin personlighed og bruge det som en gennemgående rød tråd i hendes kommunikation til at skabe et stærkt bånd til sine kursister. Et nyt website, hvor målgruppen bliver inspireret til at blive en bedre version af dem selv. Der blev også lavet fotografering  & udført sparring og rådgivning.

"Dyna er super professionelle og rigtig godetil at lytte. Jeg ønskede mig en personlig og anderledes virtuel identitet, som gav udtryk af mig. Det har Dyna skabt gennem billeder, design og webopsætningsomafspejler mig og den jeg er til perfektion."

Kamilla Hermansen
Indhaver, Kamilla Hermansen